O familie distrusă de accident. Mama moartă, tatăl şi copilul grav răniţi

Un accident petrecut pe DN 13, Braşov – Sighişoara a adus doliul la Poienari de Muscel. O familie distrusă de accident, după ce mama a murit, tatăl se află în stare critică la spital în Târgu Mureş iar fetiţa celor doi este internată la Spitalul Clinic de Copii din Braşov.

O familie distrusă de accident, zilele trecute. Potrivit anchetatorilor, maşina familiei din Poienari de Muscel, un Logan, se ducea la Braşov, iar într-o curbă, conducătorul auto, în vârstă de 47 de ani, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de o autoutilitară care circula din sens opus.

În urma impactului Mihaela Horeboiu, soţia şoferului argeşean a murit pe loc. Bărbatul aflat în stare critică, fiind luat de la locul accidentului de un elicopter SMURD fiind transportat la un spital din Târgu Mureş. Fetiţa în vârstă de 11 ani a fost preluată conştientă, dar cu o fractură la un picior, fiind internată la Spitalul Clinic de Copii Braşov.

Accidentul în urma căreia a fost familia distrusă, a avut loc în timp ce soţii se întorceau de la un spital din Târgu Mureş cu fiica lor. Copila a fost operată pe cord de o malformaţie congenitală în urmă cu 3 ani. Era monitorizată permanent şi tocmai fusese la control, când a avut loc nenorocirea. Fiul celor doi, era acasă. Băiatul în vârstă de 17 ani, este portarul echipei naţionale de fotbal, România under 16.

Trupul neînsufleţit al Mihaelei Horeboiu a fost adus la Poienari de Muscel, marţi seară. Şi fiica acesteia a fost externată şi adusă acasă, pentru funeralii. Joi va fi înmormântată. Soţul acesteia se află în stare critică. Apropiaţi ai familiei spun că se află în stare critică, fiind în moarte cerebrală.