Mort în canal! Plecase să își găsească de lucru la Stoeneşti

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, a fost găsit mort în canal, la Stoenești! Zăcea de câteva ore în apa rece. Omul încercase să găsească ceva de lucru cu ziua, în comuna învecinată.

Mort în canal, aşa a fost găsit vineri seară, un bărbat din comuna Cetăţeni, din judeţul Argeş. Bărbatul nu avea serviciu şi în cursul dimineţii, plecase de acasă, la Stoeneşti, în comuna învecinată, să îşi găsească de lucru. Muncea cu ziua pe unde apuca, pentru a avea ce pune pe masă, acasă. Omul obşinuia să bea cam mult şi nu de puţine ori, pentru ziua de muncă primea şi alcool.

Vineri dimineaţă când a plecat de acasă, nimic nu prevestea ce tragedie avea să se petreacă. Seara, un localnic din Stoeneşti a văzut trupul zăcând într-un canal din localitate. A sunat la 112 şi un echipaj de pompieri a mers în zonă. A fost scos de militari. La mică distanţă de locul unde zăcea mort în canal, era un pod cu tuburi, pentru evacuarea apelor pluviale sau reziduale.

Nu este exclus ca omul să fi căzut chiar de pe acest pod în apa rece şi acolo să-şi fi găsit sfârşitul. De asemenea este luată în calcul şi ipoteza ca el să fi fost băut. Criminaliştii care au mers la faţa locului pentru cercetări nu au descoperit urme de violenţă pe trupul neînsufleţit. Bărbatul era mort de câteva ore, după cum a precizat medicul care a contatat decesul S-a dispus transportul cadavrului la morga, pentru autopsia care va stabili cu certitudine cauza morţii.