Mort, băgat în altă criptă, la Cimitirul Sfântul Gheorghe

Un mort a fost băgat în cripta altei familii, în cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești! Proprietarul locului de veci a sesizat autoritățile, însă, problema lui nu poate fi rezolvată. Singura soluție ar fi exhumarea, numai că, o decizie de acest gen o poate da doar instanța judecătorească.

De peste un an, omul încearcă să reintre în posesia criptei care îi aparține, doar în acte. Cel care este purtat pe drumuri de la un birou la altul, a făcut o plângere penală.

In ianuarie 2016, Primăria Piteşti, i-a concesionat lui Florin Alexe, din Pitești, un loc de veci la Cimitirul Sfîntul Gheorghe, în parcela K, rîndul 23 pentru, 25 de ani. Omul a plătit 1.080 lei, pentru perioada amintită și a construit o criptă care l-a costat 5.000 de lei. În decembrie 2017 a găsit pe cripta, care ar fi trebuit să fie goală, coroane, lunânări și o cruce. Fusese îngropat alt mort în cripta sa!

A cerut lămuriri la Primăria Pitești. Într-o adresă, administrația locală recunoaște că este vorba de o ”eroare” și i s-a propus un schimb de locuri de veci pe care Florin Alexe nu-l acceptă. Primăria Pitești mai spunea că va fi cerută exhumarea, după un an, numai că a trecut un an și 5 luni și nu s-a făcut nimic.

Sătul de promisiuni, Florin Alexe a făcut o plângere penală. El i-a reclamat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, pe şeful Biroului Administrarea Cimitirelor şi Prestări Servicii Funerare şi a unei funcţionare din cadrul aceluiaşi birou, pe care îi acuză de abuz în serviciu şi tulburare de posesie. Speră ca în acest fel, cineva să îi rezlve problema.