Minor în arest la domiciliu după ce a condus fără permis

Instanţa a plasat un minor în arest la domiciliu după ce a condus fără permis. Adolescentul de 16 ani le-a dat de furcă oamenilor legii înainte de a fi prins.

Minor în arest la domiciliu după ce a condus fără permis! sSa întâmplat la Bascov, acolo unde poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au reţinut un minor de 16 ani din Băiculeşti. Adolescentul conducea un BMW pe DN 7 C, şoseaua care face legătura între Piteşti şi Curtea de Argeş. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească iar tânărul a accelerat fugind. A fost urmărit de echipaj. Când oamenii legii l-au ajuns din urmă, tânărul împreună cu un bărbat se aflau lângă maşina. Niciunul nu recunoştea că s-ar fi aflat la volan, mai ales că nu deţineau permise de conducere.

Poliţiştii i-au dus pe amândoi la Laboratorul criminalistic din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş pentru prelevare de amprente. Acestea u fost comparate cu cele de la volanul maşinii. Astfel s-a stabilit că minorul condusese BMW-ul. Pe numele lui a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru conducere fără permis, pentru 24 de ore. A fost prezentat judecătoriei Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa l-a plasat pe minor în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.