Medici noi la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Medici noi la Spitalul Județean de Urgență Pitești! În vederea diminuării deficitului de medici, la începutul acestui an au fost organizate mai multe concursuri pentru ocuparea de posturi în diferite specialități.

Au fost angajați medici noi la Spitalul Județean Argeș! Au fost acoperite normativele de personal ale secțiilor Boli Infecțioase Adulți, Cardiologie, Neonatologie și Radiologie și Imagistică Medicală.

Vor fi întreprinse demersuri și pentru ocuparea prin concurs a posturilor de medici în specializările Anestezie și Terapie Intensivă, Medicină de Urgență și Ortopedie. Se urmărește și suplimentarea numărului de posturi de medici în cadrul Compartimentului Chirurgie Vasculară, se arată într-o informare a Spitalului Județean!

Medicii care au sosit la Spitalul Județean Argeș

Gălățanu Georgiana – medic specialist Neonatologie. Este Doctor în Medicină. A absolvit cu 10 Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova în anul 2005. Are dublă specializare: Chirurgie Pediatrică – obținută în 2012 și Neonatologie – obținută în 2016. A fost medic rezident în specializarea chirurgie pediatrică la Spitalul Sf. Pantelimon din București. A avut și contract de gărzi în aceeași specializare cu Spitalul Orășenesc Sf. Spiridon Mioveni – punct de lucru Călinești.

Terheci Mihaela Alexandra – medic specialist Boli Infecțioase Adulți. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova în anul 2014. Cea mai mare parte a rezidențiatului a efectuat-o la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Craiova. La începutul acestei luni a promovat concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență Pitești. Este vorba de un post de medic în specialitatea Boli Infecțioase la Secția Boli Infecțioase Adulți. Începând cu data de 1 martie își va desfășura activitatea în cadrul unității noastre.

Urluescu Ana Maria – medic rezident specializarea Cardiologie. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București în anul 2013. În perioada 2014-2019 a fost angajată în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București ca medic rezident în specializarea Cardiologie. Începând cu luna februarie, aceasta își va desfășura activitatea în secția de Cardiologie a Spitalului Județean Argeș, sub îndrumarea medicului șef Daniel Blăjan.

Pănuș Victor – medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală. Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București în anul 2007. Medicul Victor Pănuș își va desfășura activitatea în cadrul Laboratorului de Angiografie al Spitalului Județean de Urgență Pitești. În anul 2015 a obținut titlul științific de Doctor în Medicină. Deține și un atestat de studii complementare în Tomografie Computerizată eliberat de Ministerul Sănătății.

Costea Casiana – medic specialist Neurologie. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București în anul 2013. La finalul anului trecut a venit prin transfer la unitatea noastră de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Este cel mai tânăr medic neurolog care își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Au fost încheiate contracte de gărzi cu alți doi medici

De asemenea, la începutul acestui an au fost încheiate contracte de gărzi cu doi medici pentru specializările Urologie și Ortopedie-Traumatologie.

Este vorba de Marinoiu Marius Cristian – medic specialist Ortopedie – Traumatologie. A absolvit în anul 2013 Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. Începând cu luna februarie a acestui an are încheiat contract de gărzi cu Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Burtea Florin Gabriel – medic specialist Urologie. A absolvit în anul 2013 Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București. Cei patru ani de rezidențiat i-a efectuat în cadrul Spitalului ”Prof. Dr. Theodor Burghele” din București. Începând cu data de 1 februarie 2019 are încheiat contract de gărzi cu Spitalul Județean de Urgență Pitești.