Lista asociațiilor de proprietari din Pitești care înregistrează datorii la căldură

Societatea piteșteană de termoficare, Termo Calor Confort SA, a făcut publică lista asociațiilor de proprietari care înregistrează datorii la căldură.  

Lista asociațiilor din Pitești, care înregistrează datorii la termoficare, este una numeroasă. Operatorul are de recuperat, de la 100 de asociații, peste 2,38 milioane lei.

Există în foarte puține cazuri contorizare individuală, iar agentul termic furnizat de societatea piteșteană se face „la comun”. De aici apare și problema, pentru că operatorul trebuie să ofere căldură la locatarii care aparțin acestor asociații dar care sunt cu facturile la zi. Cum datornicii nu pot fi forțați să plătească, restanțele se acumulează…

„Noi am acționat în instanță asociațiile de proprietari. O parte din procese au fost câștigate deja, iar unele restanțe au fost achitate”, a precizat Iulian Richițeanu, directorul Termo Calor Confort.

În topul datornicilor este Asociația de proprietari „Ana Maria”, de pe strada Trivale, cu 228.524,41 lei. Aceasta este urmată de Asociația de proprietari nr 58, tot de pe strada Trivale, cu 158.517,41 lei.

Lista completă a asociațiilor cu datorii către societatea de termoficare din Pitești este următoarea: