Jandarmii vor filma meciul AFC Chindia Târgovişte – CFR 1907 Cluj

Pe stadionul din Mioveni, jandarmii vor filma meciul dintre AFC Chindia Târgovişte – CFR 1907 Cluj. Decizia este o măsură de ordine suplimentară, faţă de cele obişnuite. Partida organizată pentru Cupa României, se va juca, miercuri seară, de la ora 21,30.

Jandarmii vor filma meciul de fotbal dintre echipele AFC Chindia Târgovişte – CFR 1907 Cluj, care va avea loc miercuri seară, pe Stadionul Orăşenesc din oraşul Mioveni, începând cu ora 21.30. Suporterilor le este interzis să intre pe stadion sub influenţa băuturilor alcoolice sau să introducă sticle cu alcool.

„Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Stadionului Orăşenesc Mioveni.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al meciului. La solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate. Le este interzis să pătrundă în interiorul locului de desfăşurare al evenimentului în stare de ebrietate, să introducă băuturi alcoolice. Nu au voi nici cu bannere şi afişe cu un conţinut ilegal, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 19.30, numai pe baza documentelor de acces, emise de  organizator. Recomandăm suporterilor să se prezinte la manifestările sportive cu cel puţin 45 de minute înainte de începerea meciului, pentru a putea evita eventuale aglomerări la porţile de acces.

De asemenea, aceştia nu trebuie să se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă. Nu vor fi tolerate acţiuni care pot perturba buna desfăşurare a acestui eveniment.

Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi filmată”, preciza Delia Dragomirescu, purtător de cuvânt al IJJ Argeş