Îți place să ai grijă de animale? ZOO Pitești angajează muncitori necalificați

ZOO Pitești angajează doi muncitori necalificați! Dosarele de concurs se depun la secretariatul ADP Piteşti, până la data de 17 ianuarie 2019, orele 15.30.

ZOO Pitești angajează un crescător și un îngrijitor animale sălbatice captive, pe o perioadă determinată de 12 luni. Pe 28 ianuarie 2019,  orele 10.00, la sediul Grădinii Zoologice, din cadrul ADP Pitești,  se va organiza concurs pentru ocuparea celor două posturi contractuale vacante.

Concursul pentru cele două posturi de muncitor necalificat din cadrul Serviciului Grădinii Zoologice Trivale constă în susținerea unei probe practice – pe 28 ianuarie –  şi a unui interviu – pe 31 ianuarie.

Condiţii de participare: cetăţenia română sau a altor state din Uniunea Europeană; să cunoască limba română scris şi vorbit; vârsta minimă de 18 ani; trebuie să aibă studii minim 8 clase.

Candidații trebuie să aibă starea de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberată de medicul de familie; să nu aibă contractul de muncă desfăcut disciplinar conform Codului Muncii; să nu fi fost condamnat definitiv conform art.3, lit.g din Regulamentul cadru din 23.03.2011 aprobat prin HG 286/23.03.2011.

De asemenea, pentru cele două posturi nu e nevoie de vechime în muncă.