Învinşi din penalty! FC Argeș a pierdut șansa de a urca pe primul loc

Învinşi din penalty, pe finalul partidei! FC Argeş a ratat şansa de a urca pe primul loc al clasamentului după ce a pierdut derby-ul din această după-amiază cu Sportul Snagov. Partida a început cu o oră întârziere din cauza ninsorii.

Învinşi din penalty! FC Argeș a fost învinsă la limită cu 1-0, cu șase minute înainte de ultimul fluier al partidei, în urma unui penalty transformat de Alexandru Ioniţă.

Confruntarea de la Baza FRF de la Buftea s-a disputat pe un teren acoperit în proporţie de 60% de zăpadă pentru că organizatorii nu au fost în stare să deszăpezească suprafaţa de joc în timp util. Partida a început cu o oră întârziere din cauza ninsorii.

A fost un meci de luptă, cu ocazii puţine de ambele părţi, iar diferenţa a fost făcută de o greşeală individuală. Primul șut pe spațiul porții a fost înregistrat abia în minutul 36. Piteştenii puteau intra la cabine în avantaj, însă portarul gazdelor a reuşit să respingă lovitura liberă executată de Vasile Gheorghe.

După revenirea de la cabine, gazdele şi-au trecut în cont o mare ocazie, portarul alb-violeţilor scoțând din vinclu o lovitură de cap. Când meciul se îndrepta spre o remiză albă, fundaşul Raul Hreniuc a avut o intrare întârziată la Huiban, iar centralul a dictat penalty pentru gazde. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Alex Ioniţă.

În urma acestui eşec, FC Argeş a coborât pe locul 6, cu cele 38 de puncte, strânse în 19 runde, în timp ce Sportul Snagov este pe primul loc cu 43 de puncte.

Echipa noastră se pregăteşte acum pentru meciul din deplasare cu CS Baloteşti, programat sâmbătă, 1 decembrie, la ora 11.00.