Starea Drumurilor Județene din Argeș! Vor fi intervenții în această noapte

În Argeș, se circulă în condiții normale dar sunt zone unde carosabilul este umed, situație care favorizează formarea poleiului. Utilajele Regiei Județene de Drumuri Argeș intervin permanent pentru asigurarea traficului în bune condiții pe drumurile județene.

În Argeș, potrivit Alinei Nicolau, director al Regiei Autonome de Drumuri Județene, s-a acționat pe patru drumuri județene și în prezent nu sunt probleme. S-a intervenit la drumul dintre Buzoești-Popești, Săpata-Bârla, Izvoru-Căldăraru și Popești-Căldăraru.

Totodată, pentru perioada următoare, districtele Regiei Județene de Drumuri Argeș sunt pregătite de intervenție, cu material antiderapant și utilaje. Vor fi intervenții și în această noapte în județ.

„Nu au fost semnalate alte probleme pe drumurile din Argeș. Ne așteptăm să fie cazul să intervenim cu material antiderapant pentru că după ora 21.00 încep temperaturile să scadă și fiind umed jos cu siguranță se va forma polei. Dacă va fi cazul vom interveni și în seara asta dacă nu cu siguranță mâine dimineață vom interveni pentru că va fi polei”, a precizat Alina Nicolau, director al Regiei Autonome de Drumuri Județene Argeş.