Atacat de un individ necunoscut, un bărbat din Pitești a fost înjunghiat pe stradă când venea de la serviciu. Fiind rănit grav, acesta a ajuns la spital. Polițiștii îl caută pe agresor.

 

Înjunghiat pe stradă când venea de la serviciu, asta i s-a întâmplat unui piteștean, marţi seară. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, se ducea pe jos acasă, în cartierul Tudor Vladimirescu. În dreptul ştrandului din cartierul amintit, a fost atacat de un individ. Acesta l-a înjunghiat cu un cuţit, în hemitoracele stâng, în zona inimii. Atacatorul a fugit. Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Înainte, omul şi-a sunat soţia şi a anunţat-o de ceea ce a păţit.

La spital, medicii au constatat că are o plagă penetrantă în zona precordială şi l-au dus pe piteştean în sala de operaţii. Acesta a apucat să vorbească, la spital, cu oamenii legii şi le-a spus că nu-l cunoaşte pe agresor. Imediat au fost demarate cercetările. Echipe de criminalişti au mers în cartierul Tudor Vladimirescu şi au verificat cu atenţie zona în căutarea de indicii care să-i ducă la agresor. Autorul nu a fost găsit.