Update -Înjunghiat la pescuit! Tânăr tăiat la abdomen cu briceagul

Update- Tânărul înjunghiat a fost dus în sala de operaţii! Deşi la o primă evaluare, medicii au considerat că rana nu ridică probleme deosebite, în urma investigaţiilor amănunţite, s-a constat că leziunea este profundă şi lama briceagului i-a atins intestinele.  Poliţiştii au declinat competenţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Înjunghiat, la pescuit, în timp ce se afla la o baltă din comuna Albota! Tânărul în vârstă de 28 de ani, din Piteşti, are o tăietură la abdomen.

Incidentul s-a petrecut duminică, la o baltă de pescuit din comuna Albota. Tânărul, de 28 de ani, din Piteşti, era împreună cu doi prieteni la pescuit. Au consumat alcool şi fiind puşi pe glume au tachinat un minor care se plimba cu bicicleta la malul lacului.

Tatăl băiatului, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Albota, martor la cele petrecute s-a înfuriat pe pescarul glumeţ. S-a dus la el şi l-a atacat cu un briceag. I-a provocat o rană la abdomen. Pescarul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Poliţiştii au demarat o anchetă. În funcţie de zilele de îngrijiri medicale de care avea avea nevoie victima va fi stabilită încadrarea juridică pentru agresor.