Încep înscrierile la M.A.I. Aflați condițiile și data limită de depune a dosarelor

Încep înscrierile la M.A.I. la admiterea în școlile de agenți de poliție și subofițeri. Examenul va avea loc în perioada 10-21 ianuarie 2019 iar data limită a înscrierilor va fi pe 23 noiembrie 2018.

Argeșenii interesați de o carieră în structurile MAI, la Poliție, Jandarmerie sau Pompieri pot depune dosarele la sediile instituțiilor amintite din Argeș.

Încep înscrierile la M.A.I. pentru următoarea sesiune de admitere pentru școlile de agenți sau subofițeri. Examenul va avea loc în perioada 10 – 21 ianuarie 2019. Înscrierile se pot face până la data de 23 noiembrie 2018. De anul acesta, proba de evaluare a performanței fizice constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ prevăzut cu 11 obstacole.

Important pentru candidați este faptul că au fost eliminat criteriul de înălțime, la Poliție și Frontieră , nu mai este prevăzută limită maximă de vârstă. La pompieri, limita de vârstă pentru candidați este de 27 de ani. Rămâne în vigoarea condiția semnelor particulare, pentru candidații la Poliție, Frontieră și Jandarmerie. Aceștia nu trebuie să aibă semne particulare sau tatuaje care nu se acoperă de vestimentație în ținuta de vară. Indiferent de structura la care se înscriu candidații nu trebuie să fi avut în timpul studiilor, media generală la purtare mai mică de 9.00.

Pentru sesiunea din ianuarie 2019 sunt disponibile următoarele locuri: Poliția Română – 1 600 locuri; Poliția de Frontieră – 280; Jandarmerie – 700 locuri; Pompieri – 300 locuri.