Important pentru deţinătorii de arme! Ghişee deschise la Poliţia Curtea de Argeş şi Poliţia Câmpulung

Deţinătorii de arme au o veste bună din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Miercuri, vor fi deschise ghişee pentru eliberarea permiselor de armă și a celorlalte documente, în  Câmpulung şi Curtea de Argeș.

Miercuri, vor deveni operaţionale, la Poliţia Curtea de Argeş şi Poliţia Câmpulung, ghişeele destinate deţinătorilor de arme. Astfel, vânătorii, posesorii de arme de tir sportiv, supuse autoritării, nu vor fi nevoiţi să vină la sediul IPJ Argeş pentru a obţine documentele sau autorizaţiile necesare.

Deţinătorii de arme, care au domiciliul în raza localităţilor amintite, pot merge în zilele de miercuri să depună sau să obţină documentele necesare.

„Inspectoratul de Poliție Județean Argeș vine în întâmpinarea deținătorilor de arme din zonele adiacente municipiilor Câmpulung și Curtea de Argeș prin operaționalizarea ghișeelor pentru eliberarea permiselor de armă și a celorlalte documente din domeniul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase.

Astfel, începând cu data de 8 august a.c., ghișeul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase va avea program de lucru cu publicul la Poliția Municipiului Câmpulung, respectiv Poliția Municipiului Curtea de Argeș după cum urmează:

– în prima și a treia săptămână a lunii, în zilele de Miercuri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, la Poliția Municipiului Câmpulung

– în a doua și a patra săptămână a lunii, în zilele de Miercuri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, la Poliția Municipiului Curtea de Argeș

Programul ghișeelor și lista documentelor necesare în domeniul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase pot fi consultate gratuit pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, la adresele:

https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/programul-cu-publicul-al-ghiseelor
respectiv
https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/documente-necesare-eliberarii-de-acte/arme” anunţă IPJ Argeş

Programul de lucru la ghişeul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din str. Victoriei Nr 45, Piteşti, la sediul IPJ Argeş este:
Marti : 09.00-12.00
Joi: 10.00-12.00 14.00-16.00