Horoscop septembrie. Zodiile greu încercate de soartă – război total, tensiuni fără precedent!

Prima lună de toamnă vine cu surprize uriașe pentru zodii. Vor avea de înfruntat tensiuni fără precedent. 

Berbec 

Septembrie se anunță o lună minunată pentru a face pace cu ceea ce Universul vrea de la tine. Renunță la dorința obsesivă de a controla și vei avea surpriza de a descoperi o lume nouă și minunată.

Susține-ți persoana iubită prin toate obstacolele pe care i le pune viața în cale în luna septembrie. Va avea nevoie de sprijinul tău acum mai mult ca oricând: este un test al relației voastre.

Taur

Ai nevoie să iei o decizie fundamentală în această lună, și toată perioada conduce către ea. Septembrie e o etapă a interiorizării în care te vei cunoaște mai bine, iar intuiția îți va funcționa de minune.

Dacă ai o afacere personală, vei excela în această lună datorită capacității tale de comunicare. Te descurci însă și dacă scrii: jurnaliștii și autorii au mare succes acum.

Gemeni 

Luna septembrie pune accent pe viața de familie și pe cea sentimentală. Starea emoțională e extrem de importantă, iar Marte și Pluto vor guverna conflicte ce pot face lumină în existența ta.

Poți câștiga o sumă consistentă de bani acum, în urma unei idei geniale pe care o vei pune briliant în practică. Dar pe cât de repede obții acești bani pe atât de repede îi cheltui. Nu te învinovăți prea tare.

Rac

Crede în intuiția ta, pentru că știe ce e mai bine pentru tine. Septembrie e o perioadă de introspecție și reflecție în care vei medita la marile întrebări ale vieții și în care poți obține și câteva răspunsuri concludente.

Dacă îți permiți să te liniștești, în a doua parte a lunii poți avea parte de dragoste și romantism. Cunoști o persoană nouă care are tot ce îi trebuie pentru a însemna enorm pentru tine în lunile care urmează.

Leu

Nu se anunță reușite mari în luna septembrie. Soarele ți-a părăsit semnul și îți permite să te relaxezi și să te bucuri de activități de rutină, ceva ce ți se părea imposibil acum ceva vreme.

Se anunță și un strop de romantism în viața ta, dar și o schimbare a statului amoros. Poate fi negativă sau pozitivă, totul depinde de atitudinea ta față de ea.

Fecioară

Planetele ce guvernează semnele de foc își îndreaptă atenția către tine, stimulându-te să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. E o perioadă excelentă pentru tine în care reușești să mai renunți la dorința de control.

Pasiunea e cuvântul de bază pentru situația ta amoroasă în horoscopul lunii septembrie. Iubești mai intens ca niciodată și poți scăpa și de statutul de single dacă e ceva ce îți dorești.

Balanță

Fără urmă de îndoială, pentru tine septembrie este o lună a schimbării. Vor fi definitivate planuri începute în prima parte a anului și vei ajunge acum să înțelegi mai bine cine ești cu adevărat.

Se anunță o lună superbă pentru angajamente. Partenerul tău de viață dovedește că e omul pe care să te bazezi și la bine și la greu și nu ezită să îți ceară să duceți relația la un nou nivel. Poate avea loc chiar o oficializare a legăturii.

Scorpion 

Nu îi poți schimba pe cei din jur, mai degrabă schimbă percepția pe care o ai asupra lor și vei vedea cum totul se transformă ca prin magie. Așa sună lecția pe care o vei avea de asimilat acum.

Indiferent dacă te afli sau nu într-o relație, în septembrie poți întâlni un bărbat care să te inspire să fii ceva mai mult decât ești deja. Însă ține cont că potențialul amoros e scăzut, acest om îți va fi mai degrabă un mentor. Cum am spus, nu încerca să îl schimbi.

Săgetător

Optimismul tău contagios, una dintre trăsăturile tale caracteristice, e ușor afectat în această perioadă. De vină sunt Uranus, Neptun și Chiron, toate în retrograd.

Nu prea ai timp de dragoste și nici ea de tine. Dacă relația ta e una stabilă, nu va avea prea tare de suferit, dar relațiile noi vor stagna. Nu e nicio șansă să începi ceva de durată acum.

Capricorn 

Ai multe de învățat în luna septembrie, cu precădere prin intermediul aventurii și al călătoriilor. Caută-ți mentorul sau citește acele cărți care te așteaptă să îți deschidă ochii către adevăratul sens al vieții.

Cum în prima parte a lunii călătorești și purcezi pe drumul auto-descoperirii, în a doua nu mai ai chef de nimic. Stagnarea profesională nu e însă periculoasă, mai ales că ai mare nevoie de această liniște.

Vărsător

Întâlnești un om care împărtășește aceleași pasiuni cu ale tale și de care te simți extrem de atrasă. Relația voastră e mai degrabă problematică până în a doua jumătate a lunii, când dilemele se mai limpezesc.

Apa te va ajuta mult pentru a-ți menține starea de sănătate. Meditația pe malul unui râu sau al unui ocean ori sporturile de bazin vor fi idei excepționale acum.  

Pești 

Spiritualitatea și creativitatea sunt mai mult ca niciodată cuvintele ce caracterizează călătoria vieții tale în septembrie. Ai încredere în tine pentru că poți obține orice vrei acum. 

E timpul să pui punctul pe „i” în relație. Nu te mai sacrifica pentru binele celuilalt și cere ceea ce îți dorești. Partenerul tău e mai înclinat ca niciodată să facă orice pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.