FCSB şi-a găsit „casă” nouă la Pitești! Suporterii alb-violeți nemulțumiți

FCSB şi-a găsit „casă” nouă la Pitești! Gigi Becali a anunţat că vicecampioana României va juca la Piteşti următoarele trei meciuri, considerate pe teren propriu, până la redeschiderea Arenei Naţionale.

Decizia vine chiar şi în condiţiile în care fanii lui FC Argeş au anunţat într-un comunicat că FCSB nu va fi bine primită în Trivale. Astfel, echipa lui Becali va evolua la Pitești în următoarele meciuri: 1 decembrie: FCSB – Gaz Metan Mediaş; 8 decembrie: FCSB – Viitorul; 20 decembrie: FCSB – CFR Cluj.

Autoritățile locale din Pitești au fost, inițial, încântate de varianta ca echipa lui Gigi Becali să evolueze în Trivale până la sfârșitul anului. Totuși, reacția suporterilor FC Argeș a fost surprinzătoare și pentru administrația locală.

Redăm mai jos, comunicatul remis de ultraşii nemulțumiți din galeria FC Argeş:

„Ca reacţie la ştirile din presă care spun că FC Fcsb îşi va disputa ultimele meciuri din acest an pe Stadionul Nicolae Dobrin, noi, suporterii, ne expunem punctul de vedere. Suntem total împotriva acestei mutări şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a nu lăsa acest lucru aberant să se întâmple. Galeria s-a întors acasă la începutul sezonului trecut şi nu va mai permite ca oile ciobanului să spurce stadionul unde Nicolae Dobrin a făcut magie. Ultima oară când FC Fcsb juca la Piteşti, echipa Piteştiului era în Liga a 3-a şi nu avea susţinerea noastră, dar noi tot am dezaprobat public mutarea. Anulaţi acordul cu FC Fcsb sau acceptaţi consecinţele! Nu ne convine deloc dacă Steaua va veni să joace la Piteşti. Piteştiul e Piteşti, e al lui Dobrin, e patria lui Dobrin, nu are nicio legătură cu Steaua şi Gigi Becali. Nu suntem de acord cu venirea lor aici. De ce să se facă acest lucru? Să-i bucurăm pe cei care ţin cu Steaua? E o dezamăgire pentru noi dacă ar veni ei aici. Steaua sau Dinamo sau Rapid, sau orice altă echipă din afara judeţului nu reprezintă cu absolut nimic Piteştiul. Ar fi o greşeală dacă Steaua ar fi primită în Trivale, aici unde noi suntem de când ne-am născut alb-violeţi“.