Echipamente medicale în valoare de 785.000 lei la Spitalul Județean Argeș

Noi echipamente medicale la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Secția de Radiologie și Imagistică Medicală a fost dotată cu două aparate medicale de înaltă performanță.

Echipamente medicale în valoare de 785.000 de lei la Spitalul Județean. Este vorba despre un echipament Roentgen staționar pentru radiografii digitale cu printer, în valoare de 448.574. Unitatea spitalicească a mai fost dotată cu un aparat de radiologie digital staționar cu doi detectori, în valoare de 335.940 lei.

Aparatele au fost achiziționate prin finanțare de la bugetul Consiliului Județean Argeș și de la Ministerul Sănătății. Pentru că echipamentele sunt ultramoderne, riscul expunerii la radiații emise de investigațiile imagistice este minim.

Noile aparate medicale au fost instalate la Secția de Radiologie a Spitalului Județean de Urgență Pitești. A fost efectuată proba, iar după finalizarea procedurii prevăzută de Ministerul Sănătății privind punerea în funcțiune, echipamentele medicale vor putea fi folosite în cel mai scurt timp.