Și-a bătut vecinul! Era nemulțumit că acesta nu a retras plângerea penală

La sfârșitul lunii decembrie, un tânăr de 18 ani din Negrași a jefuit un localnic. A fugit cu banii și mașina sa. Pe 1 februarie, bărbatul a mers din nou peste vecinul lui și l-a bătut pentru că nu și-a retras plângerea penală.

Un tânăr de 18 ani din Negrași a vrut să bage spaima în vecinul său. Dorea ca acesta să își retragă plângerea penală făcută împotriva sa.

Totul a început, pe 22 decembrie 2018, când tânărul a intrat în casa unui localnic. L-a lovit şi a fugit cu trei telefoane mobile şi 140 de lei. După tâlhărie, a ieşit în curte şi a furat şi Matizul victimei. A pornit la drum, cu toate că nu deţinea permis de conducere. După ce a parcurs câţiva kilometri a abandonat autoturismul. Nu înainte de a-i fura acumulatorul şi radio CD-ul. A fost prins de oamenii legii la scurt timp, fiind și reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tâlhărie calificată. Instanţa a dispus atunci împotriva lui măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Nemulțumit că ancheta polițiștilor își urmează cursul, tânărul de 18 ani a mers din nou peste consăteanul său pe 1 februarie. De această dată l-a bătut! Era nemulțumit că acesta nu a retras plângerea penală.

Judecătoria Costești a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru 30 de zile.

„În ziua de 04 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești și cei ai Secției de Poliție Rurală Rociu, au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și influențarea declarațiilor. Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în ziua de 1 februarie a.c., B.M.D, de 18 ani, din Negrași, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat din comuna Negrași, și l-ar fi agresat fizic cu scopul de a-l determina să își retragă o plângere penală formulată anterior”, se arată în comunicatul emis de IPJ Argeș.