Dracula Bike, concurs de ciclism la Vidraru! Încep înscrierile

Dracula Bike, concursul de ciclism organizat de Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş, va avea loc pe 11 august 2018. Traseul de 18 kilometri a fost stabilit în apropiere de Vidraru. Încep înscrierile!

Startul la Dracul Bike, se va da din punctul Călugăriţa, la 3 km distanţă de barajul Vidraru, pe firul către Cumpăna (drumul neasfaltat). De aici se vor parcurge 9 km pana la baza urcării în Curmătura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurenţii vor veni înapoi, spre sosire, urmând acelaşi parcurs.

Distanţa totală: 18 km. Altitudine totală cumulată: 390 metri. Nivel mediu.

Înscrierea se va face pe baza unei fişe prin care concurentul se angajează să participe pe proprie răspundere. Participanţii la Dracula Bike se pot înscrie la tel 0248/224488 sau e-mail [email protected] ori la start, în ziua concursului, până la ora 11:30.

Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul, va primi un tricou de ciclism, inscripţionat cu logo-urile Dracula Bike si 100 România. Portul căştii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori părinţii vor fi prezenţi la start pentru a semna cererea de participare la concurs.

Concursul se adresează familiilor, copiilor, amatorilor de sport în natură. Nu se va percepe taxă de participare. Startul se va da la ora 12, iar festivitatea de premiere va fi după sosirea ultimului concurent. Coordonatele locului de start: N 45 22.395’
E 24 37.011’, anunţă Salvamont Argeş.

Foto: Salvamont Argeş