Două tamponări pe DN 7 la Morăreşti, din cauza vitezei

În această dimineaţă au avut loc două tamponări pe DN 7 la Morăreşti, la mică distanţă una de celalaltă. Ambele s-au produs din cauza vitezei neadaptată la condiţiile de drum carosabilul fiind ud.

Două tamponări pe DN 7 la Morăreşti, din cauza vitezei neadaptată la condiţiile de drum. Evenimentele rutiere au avut loc la intervale scurte de timp şi la mică distanţă unul de celălalt. Primul s-a produs chiar la intrarea în comuna Morăreşti, dinspre Piteşti. Într-o curbă, şoferul unui autovehicul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens acolo unde s-a ciocnit cu un TIR. În urma impactului autoturismul a fost proiectat în şanţ.

La faţa locului au mers echipaje de pompieri şi poliţie. În timpul impactului s-a spart rezervorul TIR-ului iar motorina s-a împrăştiat pe carosabil. Pentru că exista riscul unor derapaje, militarii au spălat şoseaua.

Cea de a doua tamponare a avut loc tot din cauza vitezei. Şoferul unui autoturism, nu a redus viteza într-o curbă, părăsind şoseaua. A făcut un salt în şanţ după care s-a răsturnat pe-o parte. Din fericire, nu au exista victime. Poliţiştii se află în zonă pentru a dirija traficul. Se circulă alternativ pe o singură bandă.

Foto: ISU Argeş, Info Trafic Piteşti