Două fete accidentate, la trecerea de pietoni din Prundu

Un eveniment rutier a avut loc în cartierul piteştean Prundu, vineri la prânz. Două fete accidentate la trecerea de pietoni au ajuns la spital. Copilele de 13 ani, respectiv 15 ani ,au fost lovite de o maşină condusă de o şoferiţă în vârstă de 54 de ani.

Două fete accidentate, la trecerea de pietoni din Prundu, din Piteşti, vineri. Şoferiţa unei maşini de teren nu a oprit la trecerea de pietoni, din apropierea bisericii şi le-a lovit pe fetele de 13 ani, respectiv 15 ani, care traversau regulamentar. În urma impactului, fata de 15 ani a fost proiectată cu faţa de asfalt, suferind multiple leziuni. Adolescenta a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Piteşti, având plagă la bărbie, dinţi rupţi şi suspiciune de fractură de umăr stâng. Copila în vârstă de 13 ani, a fost acroşată uşor, scăpând nevătămată. Fata a suferit însă un atac de panică, necesitând şi ea transportul al spital.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au demarat cercetările la faţa locului. În tot acest timp traficul a avut de suferit, formându-ser coloane lungi de maşini. Pe numele şoferiţei vinovate a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Info Trafic Piteşti