Femeie atacată cu cuţitul în propria locuinţă. S-a luptat cu agresorul

Update-În timpul atacului, în casă se afla şi un copil în vârstă de 5 ani, nepoţica celei care a fost atacată.

Clipe de coşmar joi seară, pentru o femeie atacată cu cuţitul în propria locuinţă, de un individ beat. Victima, din comuna argeşeană Cepari, s-a luptat cu agresorul, fiind rănită pe faţă şi de mai multe ori pe corp.

Femeie atacată cu cuţitul în propria locuinţă, de un individ beat criţă. Victima, în vârstă de 55 de ani, locuia singură. S-a trezit joi seară, cu un bărbat de 44 de ani, care a dat buzna peste ea în casă. Individul ţinea în mână un cuţit. A ameninţat-o cerându-i banii. Furios că femeia i-a zis că nu are, a atacat-o. Victima s-a luptat cu el ca să scape cu viaţă.

În timpul luptei, a fost rănită. Agresorul a tăiat-o pe faţă, la torace, abdomen şi la mâna dreaptă. Înainte să plece, bărbatul a luat cei 100 de lei pe care femeia îi avea în casă, după care a fugit. Imediat cum a scăpat din mâinile individului, victima a sunat la 112. Biata de ea a fost transportată la Spitalul Municipal Curtea de Argeş fiind în stare de şoc şi plină de răni.

Agresorul la fost prins în timpul nopţii de poliţişti. A fost reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor şi tâlhărie calificată. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă.