Două femei lovite pe trecerea de pietoni, la Curtea de Argeș

Accident cu două femei lovite pe trecerea de pietoni, la Curtea de Argeș. Acestea traversau pe strada Eroilor când, au fost izbite în plin de o Skoda, șoferul nefiind atent. Victimele veneau de la biserică.

Două femei lovite pe trecerea de pietoni, la Curtea de Argeș, sâmbătă. Cele două femei, în vârstă de 65 ani, respectiv 64 de ani, din localitate, veneau de la slujbă de la Biserica Bolnița, situată în apropiere. Traversau pe trecerea de pietoni de pe strada Eroilor. Șoferul unui Volkswagen care mergea dinspre Albești către centrul orașului a oprit să le acorde trecere. Din spate a venit o Skoda, al cărei conducător nu era atent la drum. Acesta a fost luat prin surprindere de mașina oprită în față. Ca să evite impactul a tras de volan ducându-se în partea dreaptă și le-a izbit în plin pe cele două femei.

Victimele au fost proiectate pe asfalt. Câţiva trecători au sărit să le ajute. Ambele erau lovite la cap şi la faţă. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş s-a deplasat la locul accidentului. Femeilei au fost transportate la Spitalul Municipal Curtea de Argeş având răni grave, după cum reiese din primele evaluări medicale.

Foto: Info Trafic Piteşti