Doi proxeneți reținuți! Unul dintre ei va împlini 19 ani în arestul poliției

În urma percheziţiilor de miercuri, 16 ianuarie, au fost reținuți doi proxeneți. Ca urmare a audierilor și administrării materialului probator, doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Doar doi proxeneți au fost reținuți din nouă persoane acuzate! Este vorba despre două persoane din Câmpulung. Unul dintre ei are 23 de ani, iar celălalt va împlini 19 ani în arestul poliției. Dafinel B. și Florin G. au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că polițiștii au efectuat, pe 16 ianuarie, percheziții în mai multe locaţii din Argeş şi Maramureş, dar şi în Elveţia, la Laussane. A fost vizată o grupare periculoasă de proxeneţi, care au exploatat 11 tinere.

Au fost efectuate unsprezece percheziții domiciliare în Argeș și Maramureș. Au mai avut loc două percheziții domiciliare în Elveția, la Lausanne. Au fost vizate 9 persoane bănuite de infracțiuni de criminalitate organizată, care fac parte dintr-o grupare periculoasă.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2016 – 2019, membrii grupării ar fi constrâns un total de 11 tinere să practice prostituția pe teritoriul Elveţiei și Italiei, cu scopul de a obține foloase materiale.

Din activitatea infracțională, cei în cauză ar fi obținut peste 2 milioane de euro.