Trei argeșeni, urmăriți la nivel internațional, prinși de polițiști

Trei argeșeni, urmăriți la nivel internațional, au fost prinși de polițiști într-o singură zi. Unul dintre ei este acuzat de trafic de persoane și alți doi de trafic de migranți.

Pe 16 ianuarie, trei argeșeni, urmăriți la nivel internațional, au fost prinși de polițiști pe raza județului Argeș. O persoană este urmărită internațional de autoritățile judiciare din Belgia, iar ceilalți doi de cele din Germania.

Ionuț Crinu N., din Câmpulung este urmărită internațional de autorităţile judiciare din Belgia. Acestea au emis pe numele lui un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost depistat pe raza localității de domiciliu de polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş şi cei ai Poliţiei Municipiului Câmpulung.

Pe numele lui Nicu. S., de 30 de ani, din comuna Săpata, și a lui Dorel Adrian P., de 32 de ani, din comuna Vedea, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi. Unul dintre cei doi a fost depistat de polițiștii argeșeni în comuna Călinești, iar celălalt în localitatea Vedea.

Cei trei bărbați au fost reținuți în vederea demarării procedurilor privind extrădarea.