Doi bărbaţi reţinuţi după ce au minţit în privinţa unui accident

Poliţiştii au încheiat cercetarea în dosarul privind accidentul de la Mărăcineni din 26 noiembrie. Doi bărbaţi reţinuţi au ajuns în arest după ce au minţit în privinţa evenimentului rutier. Ambii erau beţi, iar cel care a condus nu poseda nici permis.

Doi bărbaţi reţinuţi după ce au minţit în privinţa unui accident. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au reţinut pe S.T., de 62 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. A fost reţinut şi P.D., de 42 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

După producerea evenimentului rutier, în seara zilei de 26 noiembrie , pe DN73, la Mărăcineni, cei doi, au părăsit locul producerii accidentului. Au fost identificaţi de către poliţişti după circa 20 de minute. După ce au fost prinşi au minţit în privinţa celui care s-a aflat la volan. Deşi conducea bărbatul de 62 de ani, prietenul său a luat vina aspra lui spunând că el s-a aflat la volan. Asta din cauză că primul, pe lângă faptul că era beat, nu poseda nici permis. Cercetările oamenilor legii au dus la aflarea adevărului. Acum cei doi bărbaţi reţinuţi sunt colegi de suferinţă în celulă.

Aceştia au provocat un accident în lanţ. Au lovit un Logan pe care l-au proiectat într-un TIR, în urma impactului fiind accidentat şi un biciclist. Cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.