Update-Pe numele celor doi au fost emise ordonanțe de reținere, fiind duși în arestul IPJ Argeș. Aceștia susțin ca nu sunt vinovați. Bărbații sunt tată și fiu. Ambii sunt deținatori legali de armă, dar nu aveau autorizație pentru partida de vânătoare din acea noapte. Se bănuiește că de la ora accidentului până când au sunat la 112 a trecut mult timp. Astfel polițistul a sângerat foarte mult și nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii au continuat cercetările în cazul poliţistului împuşcat la sfârşitul lunii iulie, într-o pădure din comuna Muşăteşti. Doi bărbaţi acuzaţi de omor şi braconaj au fost conduşi la audieri.

Doi bărbaţi acuzaţi de omor şi braconaj au fost duşi la auderi, joi. cei doi sunt suspectaţi că la sfârşitul lunii iulie, l-au ucis pe agentul în vârstă de 28 de ani. Aceştia se aflau în pădure, susţinând că o păzeau când a avut loc accidentul. Poliţistul împuşcat se afla în concediu. Anchetatorii au stabilit încă de pe atunci când nu fusese emisă o autorizaţie de vânătoare şi au suspectat că bărbaţi braconau.

Citiţi aici: https://realitateadearges.net/politistul-impuscat-a-murit-in-spital-la-doua-saptamani-de-la-nenorocire/

 

Agentul a murit după două săptămâni la spital. Suspecţii, unul de 60 de ani, altul de 35 de ani, ambii din comuna Muşăteşti,  au fost duşi la audieri joi, de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.