Deputatul Cătălin Rădulescu a demisionat din funcția de vicepreședinte!

Un val de demisii a zguduit din temelii organizaţia PSD Argeş. Printre cei care au ales să renunţe la funcţiile din partid se numără şi deputatul Cătălin Rădulescu. Acesta demisionat din funcţia de vicepreşedinte. Alţi lideri judeţeni au procedat în acelaşi fel.

Deputatul Cătălin Rădulescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDS Argeş, luni. “Domnul preşedinte Valeca (n.r preşedintele PSD Argeş) nu dorește să promoveze oameni din organizația județeană. Urăște acest lucru, nu vrea să fie nimeni important la Bucureşti”, a spus Rãdulescu la şedinţa CEx al PSD Piteşti. Parlamentarul se alătură mai multor lideri judeţeni care au ales să renunţe la funcţiile din PSD Argeş în formă de protest. Liderii judeţeni sunt revoltaţi după ce Lucreţiu Tudor, directorul de la Finanţele Publice Argeş a fost schimbat cu Dumitru Braia. Partidul s-a împărţit în două, după ce a sosit noua numire. Deputatul Rădulescu s-a solidarizat cu tabăra care îl susţinea pe Lucreţiu Tudor.

Tot luni au mai demisionat din fucţii deţinute în cadrul PSD Argeş,
viceprimarul Piteştiului, Sorin Apostoliceanu, şefa Organizaţiei de Femei a PSD Argeş, Tatiana Preduţ, preşedintele comisiei de etică a PSD Argeş, Sevastian Tudor, președintele executiv al TSD Argeș, Mario Păun.