Dacia Mioveni a pus probleme Dunării Brăila până în minutul 36, după care au avut 22 de minute în care n-au găsit drumul spre gol

Miercuri după amiază, în Sala Polivalentă din Mioveni, Dacia Mioveni și HC Dunărea Brăila s-au întâlnit într-un meci care a contat pentru etapa a 22-a din Liga Florilor. Dacia Mioveni a avut o primă repriză foarte bună și la pauză au condus surprinzător cu 14-12. În repriza a doua au avut și trei goluri avantaj, dar din minutul 36 până în minutul 58 nu au marcat niciun gol, iar Brăila a înscris de opt ori, reușind să se distanțeze la 7 goluri. La final a fost 20-24 pentru echipa pregătită de Costică Buceschi. 

Meciul dintre Dacia Mioveni și HC Dunărea Brăila a început în forță, cu 5 goluri marcate în două minute și jumătate, scor 2-3. În minutul 5 gazdele au preluat conducerea, scor 4-3, dar Brăila a marcat 3 goluri fără să mai primească și scorul era 4-6 în minutul 8. În următoarele 6 minute nu s-a mai marcat niciun gol. Constantinescu a întrerupt seria de erori ofensive din cele două tabere, dar în minutul 16 Brăila conducea din nou cu două goluri, scor 6-8. A fost rândul gazdelor să înscrie de trei ori fără să primească gol și în minutul 21 au trecut din nou la conducere, scor 9-8.

Până la pauză Brăila a mai condus de două ori, 9-10 și 10-11, dar finalul de repriză a fost al fetelor antrenate de Victorina Bora care au marcat de 4 ori și au primit doar un gol, iar la finalul primelor 30 de minute ale meciului scorul a fost 14-12 pentru echipa din Mioveni.

La reluarea jocului, primele care au marcat au fost tot gazdele, Marina Ilie făcând ca tabela să arate 15-12! Venancio și Gonzalez, de două ori, au marcat pentru Brăila și în minutul 35 scorul era egal, 15-15. Lazăr a marcat pentru 16-15 în minutul 36, după care apărarea Brăilei a închis culoarele spre gol și în minutul 55 scorul era 16-23! Abia în minutul 58 Dacia Mioveni a marcat următorul gol, după 22 de minute în care mingea nu a intrat în plasa porții brăilene. Finalul de meci s-a jucat cu garda jos, echipa brăileană lăsând din nou mai lejer faza de apărare și scorul final a fost 20-24.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Gonzalez – 7 goluri, Liscevic -6, Gomes da Rocha -4, Venancio -2, Lupei -1, Kanaval -1, Balog -1, Quintino -1, Lavko -1.

Pentru CS Dacia Mioveni au marcat: Constantinescu – 6 goluri, Lazăr -6, M. Ilie -3, Vizuete -2, Krsnik -2, Cîrjan -1. 

HC Dunărea rămâne pe locul 5, cu 46 de puncte, din 23 de meciuri jucate, dar ocupanta locului 4, SCM Gloria Buzău are tot 46 de puncte, dar un meci mai puțin jucat. Următorul meci al Brăilei va fi duminică, 7 mai, de la ora 17.30, când va juca în deplasare, la SCM Gloria Buzău, iar luni, 15 mai, de la ora 17.30, va primi vizita celor de la CS Rapid București, în Polivalenta brăileană.

CS Dacia Mioveni rămâne pe locul 11, cu 16 puncte din 22 de meciuri și mai are doar șanse teoretice de a scăpa de barajul de promovare/retrogradare. Următorul meci ale echipei antrenate de Victorina Bora va fi tot acasă, luni, 1 mai, de la ora 17.30, cu CSM Slatina, un meci pe care trebuie să-l câștige pentru a nu cădea în zona retrogradării directe. 

foto: facebook/Dacia Mioveni 

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.