Cruzime! Hoţul a ucis câinele, cu parul, ca să poată fura!

Un hoţ a ucis, cu cruzime, câinele unei familii, ca să poată intra în gospodărie să fure. A lovit animalul cu un par, după care l-a târât în spatele casei.

Cruzime fără margini, în comuna Lunca Corbului, judeţul Argeş. Un hoţ, din comuna Valea Mare, judeţul Olt a venit în Argeş hotărât să dea lovitura, într-o gospodărie. A intrat în curte , dar câinele a sărit pe el. Individul a pus mâna pe un par şi a lovit animalul până l-a ucis. A târât câinele mort în spatele casei, acolo unde l-a abandonat.

A furat aparatură electrică, scule electrice pe care şi le-a încărcat în portbagajul maşinii. A spart alte două gospodării, însă, nu a găsit nimic de furat.

Poliţiştii de la Secţia Rurală Lunca Corbului au făcut percheziţii acasă la suspect, fiind găsite multe dintre bunurile sustrase. Prejudiciul în valoare de 10.000 de lei a fost recuperat în proporţie de 70%.

Hoţul care a dat dovadă de atâta cruzime a fost arestat preventiv. El este cercetat pentru furt calificat şi tentativă de furt calificat, dar şi pentru cruzime faţă de animale.