Cristian Pomohaci în spectacol de Dragobete, la Piteşti

Joi, la Casa Sindicatelor din Piteşti va avea loc un spectacol organizat cu prilejul Dragobetelui, sărbătoare populară la români. Mai mulţi artişti vor urca pe scenă. Printre ei şi controversatul interpret, Cristian Pomohaci în spectacol, la Piteşti.

Cristian Pomohaci în spectacol de Dragobete, la Piteşti! Joi, 21 februarie 2019, începând cu ora 18.00, la Casa Sindicatelor Pitești va avea loc spectacolul “Din Dragoste, pur și simplu !”. Acesta este organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Pitești și Casa de Cultură „Adriana Trandafir”. Mai mulţi artişti vor urca pe scenă. Sunt Invitați: Oana Tomoioagă, Cristian Pomohaci, Andreea Haisan, Gabriel Dumitru, Ion Drăgan, Ancuța Corlatan, Nicu Mata, Narcisa Băleanu. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Controversatul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci a avut probleme după ce a fost acuzat că ar fi abuzat sexual adolescenţi. În urma acestor suspiciuni fostul preot Cristian Pomohaci şi-a pierdut devinitiv si irevocabil dreptul de a sluji în biserică, în urma deciziei Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului. Nici nu a scăpat bine din acest scandal că artistul s-a lovit de alte acuzaţii.

Anul trecut, în luna mai, Parchetul General a anunţat că a început urmărirea penală în cazul fostului preot Cristian Pomohaci pentru evaziune fiscală în formă continuată, acesta fiind acuzat că omis declararea unei sume de aproape 700.000 de lei, venituri din închirierea a 11 imobile.