Un bărbat și-a pus capăt zilelor la o stână din comuna Rătești, județul Argeş. Este vorba de un cioban găsit spânzurat! Descoperirea a fost făcută de un coleg.

Cioban găsit spânzurat! Bărbatul în vârstă de 46 de ani, era din comuna Corbi dar lucra la o stână din comuna Răteşti. Nu era căsătorit şi nici nu avea copii. Avea o relaţie de concubinaj cu o femeie din comuna natală. Bărbatul mai are ca rude o soră şi pe mama sa, tatăl fiind mort de ceva timp.

Colegul care a găsit cadavrul a povestit că de ceva vreme ciobanul era mai abătut. Ştia că are nişte datorii şi a pus supărarea pe seama faputului că îi era greu să înapoieze banii. Nu s-a gândit însă, că asta îl va împinge la suicid. Nu tie să fi avut însă, vreun alt motiv care să-l determine să îşi pună captă zilelor.

Poliţiştii de Investigaţii Criminale care au făcut cercetările nu au suspiciuni cu privire la deces. Cu toate acesta s-a dispus transportul trupului neînsufleţit la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru efectuarea autopsiei.