Căruţaşul a fost găsit mort în râul Dâmboviţa. A încercat să treacă apa cu atelajul

Descoperire făcută după dispariţia un bărbat. Căruţaşul a fost găsit mort, în râul Dâmboviţa, în comuna Cetăţeni. Se presupune că a vrut să treacă cu atelajul prin apa adâncă şi a fost luat de curenţi.

Căruţaşul a fost găsit mort în râul Dâmboviţa, în comuna Cetăţeni, luni, după ce duminică dispăruse de acasă. Bărbatul a plecat cu căruţa, la muncă, într-un sat vecin. A stat acolo câteva ore. Duminică seară, a fost sunat de un membru al familiei şi a spus că întârzie, că nu şi-a terminat treaba. În cursul nopţii omul nu a ajuns acasă.

Luni dimineaţă, rudele au sesizat dispariţia bărbatului la Poliţie după care au pornit să-l caute. Au găsit calul târând după el jumătate din căruţă, pe malul râului Dâmboviţa. Şi-au dat seama că s-a întâmplat o nenorocire. Au continuat căutările şi au descoperit şi cealaltă jumătate din atelaj la circa 200 de metri distanţă. Căruţaşul a fost găsit mort în râu, ceva mai departe de rămăşiţele atelajului. Au fost chemaţi pompierii să scoată trupul la mal.

Se bănuieşte că duminică seară a vrut să traverseze râul dar a fost luat de curenţi şi a murit înecat. oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a murit bărbatul.