Caravana Medicală își continuă misiunea în județul Dâmbovița. Peste 300 de dâmbovițeni au beneficiat de servicii medicale gratuite

Peste 300 de dâmbovițeni au beneficiat de servicii medicale gratuite. Caravana Medicală România Suverană, speranță pentru vârstnici din județul Dâmbovița.

De mai bine de 34 de ani, toți cei care s-au aflat la guvernare pur si simplu i-au ignorat pe romanii din satele tării.

Accesul al sistemul național de sănătate a devenit din ce în ce mai deficitar, iar mulți dintre bunicii care trăiesc în satele României ajung cu greu în cabinetul unui medic. 

Spitalele sunt la distanțe foarte mari, iar dispensarele sătești au devenit inexistente. Din acest motiv, Caravana Medicala România Suverană și-a propus să întindă o mână de ajutor românilor ignorați de autorități și oferă servicii medicale gratuite, la standarde europene. 

Joi, în Comuna Ludești din județul Dâmbovița, peste 200 de oameni, majoritatea vârstnici, au beneficiat de serviciile specialiștilor voluntari din cadrul Caravanei Medicale România Suverană. Misiunea spitalului nu se oprește aici, până la sfârșitul săptămânii o să ajungă și în localitatea Uliești.

 

 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.