Cadavrul, fără cap şi mâini, găsit la Călineşti! Victima neidentificată

Descoperire şocantă, joi, în comuna Călineşti! Cadavrul, fără cap şi mâini, al uni bărbat a fost găsit într-un canal dintr-o zonă agricolă. Fiind mutilat, nu poate fi identificat!

Un localnic a mers spre terenurile agricole din comuna Călineşti şi a văzut în apă, prin printre ierburi, un cadavru. Speriat, a sunat la 112 şi mai mulţi poliţişti au mers în zonă.

Cadavrul, fără cap şi mâini, zăcea cu faţa în jos. Era în stare de descompunere, semn că se afla de multă vreme în apă. Nu avea haine.

Oamenii cred că că victima este un vecin, dispărut de pe data de 25 iunie. Locuia singur. La data amintită, a fost văzut la un magazin din comună, după care nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Nu este exclusă posibilitatea să fi fost luat de viitură, la data amintită, în comuna Călineşti fiind inundaţii.

Pompierii şi poliţiştii au scos cadavrul dintre ierburile în care era prins, găsind sub trup capul şi mâinile. Se presupune că membrele şi capul s-au rupt din cauza stării avansate de descompunere. Din acelaşi motiv nu poate fi identificat.

 

Cadavrul a fost transportat la morga pentru autopsie. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu certitudine identitatea victimei.