Video-Cad copacii! O altă problemă adusă de ninsorile abundente, în Argeş

Cad copacii, sub greutatea zăpezii. Este o altă problemă adusă de ninsori, pe lângă întreruperile de energie electrică și șosesele afectate. În cursul nopţii şi în această dimineaţă, pompierii au fost chemaţi să intervină la 9 cazuri pentru degajarea copacilor căzuţi. Unii s-au prăbuşit peste maşinile parcate.

Cad copacii! O altă problemă adusă de ninsorile abundente. Avem şcoli închise din cauza lipsei energie electrice şi a căldurii. Am avut maşini înzăpezite şi blocaje în trafic. acum, au apărut copacii rupţi. Sub greutatea omătului cad copacii. Încă de luni seară, pompierii argeşeni au intervenit în mai multe astfel de cazuri. Militarii au fost chemaţi după ce în cartierul Războieni unul căzuse pe o maşină. Pe strada Banatului un pom rupt, bloca şoseaua.

La fel s-a întâmplat şi în cartierul Trivale. Pe strada Negru Vodă, tot din Piteşti un copac a căzut peste o maşină. S-a mai întâmplatope strada Gheorghe Şincai şi în faţa Colegiului Alexandru Odobescu, dar şi în satul Sămara din comuna Poiana Lacului şi pe strada Negru Vodă din Curtea de Argeş.

În acest fel, pompierii au făcut treaba angajaţilor de la administraţiile domeniilor publice care ar fi trebui să facă toaletarea copacilor cu mult înainte de apariţia ninsorilor. Din cauză că în fiecare caz copacii au căzut fie pe maşini fie pe carosabil blocând benzi de circulaţie pentru autovehicule, cei care au rezolvat situaţiile de urgenţă au fost reprezentanţii ISU Argeş.

Cetăţenii au acum o problemă în plus şi anume aceea de a avea grijă unde îşi parchează maşina. Altfel, riscă să le fie avariată de vreun copac căzut.

 

Foto Video ISU Argeş