Bărbatul dispărut era mort, pe un câmp din Vlădeşti!

În timp ce rudele făceau apel pentru găsirea unui unei persoane dispărute, bărbatul dispărut era mort, pe un câmp din comuna Vlădeşti, judeţul Argeş. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga pentru autopsia care va stabili cauza morţii.

Bărbatul dispărut era mort, pe un câmp din Vlădeşti! Sorin Diaconu, în vârstă de 47 de ani, nu a mai fost găsit de rude, luni. În urmă cu aproximativ trei ani, suferise un accident rutier, având leziuni la cap. De fiecare dată când consuma alcool, acesta avea probleme. Duminică, omul muncise la un vecin. Acolo, a băut câteva păhărele şi a căzut lovindu-se la arcadă şi la buză. Luni s-a dus din nou la vecin, iar localnicul l-a dus înapoi acasă. Sorin Diaconu locuia în aceeaşi curte cu un frate, fiind divorţat. Luni seară, fratele nu l-a mai găsit,  s-a îngrijorat şi au pornit să-l caute. Nu i-a dat se urmă şi a sesizat Poliţia.

Membrii familiei au făcut un apel şi pe conturile de socializare cerând ajutorul cetăţenilor care l-au văzut pe bărbat. Au fost formate echipe de căutări şi marţi după-amiază, a fost găsit fără suflare. A fost chemată echipa de criminalişti de la Poliţia municipiului Câmpulung pentru cercetările ce se impuneau. Deşi nu existau urme de violenţă pe trup, s-a dispus transportul acestuia la morga pentru autopsia care va stabili cauza morţii.