Bărbat mort, la Căteasca! A zăcut toată noaptea în râu

Un localnic din comuna Căteasca a făcut o descoperire șocantă, miercuri dimineață. A găsit un bărbat mort, în râul Argeș, la Căteasca, lângă biserică. Se pare că victima a zăcut în apă toată noaptea.

Bărbat mort, la Căteasca! Descoperirea a fost făcută miercuri dimineață, de un localnic care trecea prin zonă. Cadavrul zăcea în apă, lângă punte, în zona bisericii. A fost văzut de un localnic aflat în trecere, acesta sunând la 112. Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Pitești s-a deplasat în zonă. Trupul se afla la mal, fiind scos cu ușurință. Medicii echipajului de terapie intensivă mobilă au preluat victima. S-a constatat că bărbatul era mort de câteva ore.

Persoana care a făcut descoperirea le-a spus poliţiştilor, sosiţi şi ei la faţa locului, că l-a văzut pe bărbat plimbându-se prin zonă, marţi seară. S-a stabilit că bărbatul mort este un localnic din satul Siliştea, în vârstă de 53 de ani. Acesta era cunoscut ca fiind un împătimit al alcoolului. Este posibil să fi căzut în apă şi fiind băut, nu a mai putut să iasă. Nu sunt excluse nici alte ipoteze.Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru efectuarea autopsiei. Legiştii urmează a stabili dacă bărbatul a murit înecat sau din alte cauze.