Piteşteanul care şi-a călcat soacra cu maşina rămâne în arest!

Instanţa a decis! Piteşteanul care şi-a călcat soacra cu maşina, rămâne în arest! Curtea de Apel Piteşti i-a respins contestaţia la măsura impusă de Tribunalul Argeş, în urmă cu o săptămână.

Piteşteanul care şi-a călcat soacra cu maşina rămâne în arest! Asta a decis Curtea de Apel Piteşti. Instanţa a respins contestaţia. Bărbatul în vârstă de 30 de ani din Piteşti, a fost arestat preventiv, în urmă cu o săptămână, fiind acuzat de tentativă de omor. El nu a reuşit să-i convingă pe judecători că a fost vorba de o greşeală. Magistraţii au ţinut cont de imaginile surprinse de camerele de supraveghere în timpul accidentului, acestea fiind edificatoare. Iată ce spune hotărârea:

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Z. V.R., în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împotriva încheierii nr. 8 din data de 21 Ianuarie 2019, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş – Secţia penală, în dosarul nr. 323/109/2019. Conform art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe contestatorul – inculpat la 100 lei cheltuielile judiciare către stat. Definitivă.”

Duminică pe 19 ianuarie, a bărbatul se afla la volanul maşinii sale pe strada Prundu Mic, din Piteşti. Şi-a văzut socrii mergând pe jos, pe stradă. A tras de volan, lovind-o pe soacra lui. După ce a văzut-o pe femeie prăbuşită pe caldarâm, a coborât i-a aruncat o sacoşă, i-a zis ceva şi a plecat. Ulterior, le-a spus anchetatorilor că nu a lovit-o cu intenţie, ci a pierdut controlul volanul din cauza nor dureri de spate. Ancheta a stabilit că bărbatul avusese conflicte cu soacra lui şi a comis fapta din dorinţa de a se răzbuna. A ajuns în arest şi a contestat decizia primei instanţe.