Autospeciale noi pentru poliţiştii argeşeni! Au venit 25 de maşini

Autospeciale noi pentru poliţiştii argeşeni. Vorbim de 24 de autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră și o autospecială pentru structura de arest. Maşinile vor fi vor fi repartizate la mai multe secţii şi posturi.

24 de autospeciale noi destinate structurilor de ordine publică și rutieră și o autospecială pentru structura de arest au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a recepționat, miercuri, un lot de 25 de autospeciale noi, Dacia Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică.

De asemenea, structurii de reținere și arest preventiv i-a fost repartizata o autospecială destinată transportului persoanelor reținute, prevăzută cu elemente de siguranță și protecție, atât pentru polițiști, cât și pentru persoanele transportate.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.

Cele 25 de autospeciale noi vor fi repartizate după cum urmează: 1 la arest, 6 la poliţiile orăşeneşti, 1 la Serviciul Rutier, şi 16 la posturi şi secţii de poliţie rurale.