Doi tineri au fost reținuți pentru furt calificat. Aceștia au furat două casete de valori şi un telefon mobil dintr-un local din Curtea de Argeș, care aparține unui consilier local.

Cei doi hoți au dat spargerea la cafeneaua fostului viceprimar Cristian Mitrofan, actual consilier local la Curtea de Argeș. Hoții au intrat prin efracție în local pe 30 ianuarie 2019. S-a descoperit că localul a fost spart abia a doua zi, de angajați. Aceștia au anunțat poliția.

Polițiștii au continuat cercetările și au reușit să-i prindă pe făptași. Oamenii legii au reţinut pentru 24 de ore doi tineri, de 21 şi 22 de ani, ambii din Curtea de Argeş. Cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri prevenitive.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 30 ianuarie, cei doi tineri ar fi pătruns prin efracţie într-un local din acelaşi municipiu, de unde ar fi sustras două casete de valori şi un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 7.000 de lei.”, a transmis IPJ Argeș.

Unul dintre tinerii reținuți în acest dosar, cel în vârstă de 21 de ani, mai este cercetat într-un alt dosar de furt calificat. Pe 5 ianuarie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul său și a altor persoane (detalii despre acest subiect aici).