Au băut împreună, apoi era să îl omoare! I-a dat cu barda în cap

I-a dat prietenului de pahar cu barda în cap! A fost la un pas să se ajungă la crimă după ce doi bărbați din Bogați pe fondul consumului de alcool în exces s-au luat la harță! 

I-a dat cu barda în cap! Motivul: a avut țuica mai multe grade decât temperatura de afară! Așa s-ar rezuma pe scurt o încăierare petrecută aseară, în comuna Bogați, între doi bărbați, unul de 39 de ani și altul de 32 de ani.

După mai multe pahare de alcool, unul dintre ei i-a dat celuilalt cu barda în cap. Din fericire, victima a suferit leziuni minore dar pentru că a fost lovit în cap, poliția a deschis un dosar pentru tentativă de omor!

„Noaptea trecută un bărbat de 39 de ani din Bogați a fost reținut pentru tentativă de omor. Acesta este bănuit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi fost implicat într-un conflict spontan cu un bărbat de 32 de ani din aceeași localitate și l-a lovit pe acesta în zona capului. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Argeș, însă nu a rămas internat. Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”, susțin reprezentanții IPJ Argeș.