Astăzi se deschide patinoarul din Trivale! Află cât trebuie să plătești pentru o oră de distracție

Astăzi la ora 11,00 se va deschide patinoarul din Trivale! Situat lângă Grotă în Pădurea Trivale, acesta va fi disponibil iubitorilor sportului pe gheață, zilnic, de la 11.00 la 20.00. Prețurile au rămas neschimbate față de anii precedenți.

Astăzi se deschide patinoarul din Trivale! Află cât trebuie să plătești pentru o oră de distracție!

Vineri, patinoarul din Trivale va fi, oficial, deschis pentru toți iubitorii sportului pe patine. Primăria municipiului Pitești dă startul, începând cu ora 11.00 unui nou sezon de distracție pe gheață. Patinoarul, amplasat în Pădurea Trivale, lângă Grotă are o suprafață de 450 mp și va funcționa, zilnic, între orele 11.00 – 20.00. Este amenajat în mijlocul naturii.

Prețurile sunt neschimbate față de anii precedenți. Mai exact, iubitorii sportului pe gheață care vin cu patinele de acasă vor plăti doar 5 lei, pentru o oră. Tariful se dublează dacă închiriezi patine de la patinoar, acesta fiind de 10 lei pe oră. Municipalitatea anunță că o sesiune durează o oră. În plus, angajaţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti au nevoie de 30 de minunte pentru a reface gheața.