Angajări din sursă externă la Poliţie! Vezi ce posturi sunt libere

Angajări din sursă externă în cadrul Poliţiei Române. 168 de posturi au fost scoase la concurs, dintre acestea 159 fiind cu încadrare din sursă externă. Majoritatea sunt pentru ofiţeri.

Angajări din sursă externă mult aşteptate de cei care doresc să devină poliţişti. Au fost scoase la concurs 168 de posturi. Din totalul acestora, 159 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă. 9 posturi urmează a fi ocupate prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs pentru angajări sunt atât de ofițer (136), cât și de agent (26) și personal contractual (6).

Depuneţi dosare pentru angajări

Sunt scoase la concurs posturi pentru angajări în domeniile: criminalistică, securitate informatică, operațiuni speciale, analiza drogurilor, C.B.R.N.e, psihologie, sociologie, comunicare și relații publice, medicină veterinară, logistică, achiziții publice, implementarea proiectelor, financiar, poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, resurse umane, securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.