Agresorul eliberat recent, a bătut măr un client într-un local

Update-Judecătoria Piteşti a admis cererea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pe o perioadă de 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat şi va primi o nouă pedeapsă, el va executa şi restul neexecutat, din condamnarea pentru tentativă de omor, de 737 zile.

Un individ periculos, condamnat pentru tentativă de omor, a provocat un nou scandal într-un local din Piteşti. Agresorul eliberat recent, s-a întors în arest urmare a scandalului provocat.

Agresorul eliberat recent a bătut măr un client într-un local. Individul este cunoscut ca având o fire vulcanică. În anul 2015, în urma unui conflict, a tăiat cu sabia un alt tânăr în timp ce se aflau la un restaurant din centrul Piteştiului. Victima a suferit leziuni extrem de grave şi a avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale. Urmare a celor petrecute, a fost condamnat la 5 ani şi 10 luni închisoare. A executat aproximativ 3 ani şi 2 luni din pedeapsă, iar în luna octombrie a anului trecut a fost eliberat prin măsura recursului compensatoriu, din Penitenciarul Tîrgu Jiu, acolo unde şi-a executat pedeapsa.

În luna decembrie, la numai două luni de la eliberare, agresorul a recidivat. A lovit un client aflat într-un local. I-a rupt acestuia maxilarul. Victima a făcut plângere şi dosarul a ajuns în atenţia lucrătorilor de la Poliţia Municipiului Piteşti. Astfel agresorul eliberat recent a ajuns din nou în arest, fiind reţinut luni, sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe. Marţi, va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.