Agresorul a fost reţinut, după ce şi-a înjunghiat rivalul

Cercetările au continuat în cazul bărbatului înjunghiat duminică seară, în cartierul piteştean Găvana II. Agresorul a fost reţinut. Este acuzat de tentativă de omor, constatîndu-se că a comis agresiunea cu intenţie, nu în scop de autoapărare.

Agresorul a fost reţinut, după ce şi-a înjunghiat rivalul! S-a întâmplat duminică seară, în faţa unui magazin din cartierul Găvana II, în Piteşti. Doi bărbaţi au băut împreună, la barul amplasat în aceeaşi clădire cu magazinul şi s-au luat la ceartă. Au ieşit din local şi în faţă, au început să se îmbrâncească. Ioanm Cristian F. în vârstă de 47 de ani, l-a lovit pe Constantin Marius C. în vârstă de 42 de ani de mai multe ori. Se spune că mărul discordiei ar fi fost o femeie.

 

Furios, Constantin Marius C., cel agresat, a intrat în bar, a luat un cuţit şi a ieşit ca să-l atace pe adversarul care îl lovise. A fost pocnit din nou, fiind doborât la pământ. S-a ridicat şi l-a înjunghiat pe bătăuş. Ioan Cristian F. în vârstă de 47 de ani, s-a prăbuşit plin de sânge. La spital s-a constatat că avea o plagă penetrantă în zona hemitoracelui stâng, la câţiva centimetri de inimă. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Agresorul a fost reţinut fiind acuzat de tentativă de omor. Constantin Marius C. va fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă.