Agresor sexual arestat! Pipăia adolescentele şi le vorbea obscen

Caz finalizat de poliţiştii piteşteni! Agresor sexual arestat după mai multe luni de căutări. Tânărul, de 26 de ani, pipăia femeile pe stradă, le vorbea obscen şi îşi masa organul sexual în faţa lor.

Agresor sexual arestat la aproximativ un an de la data comiterii primei fapte. În octombrie 2017, tânărul de 26 ani, a atacat o fată în vârstă de 15 ani. Adolescenta era pe strada Eremia Grigorescu, din Piteşti. Individul era pe trotuar, descheiat la prohab. S-a năspustit asupra ei pipăind-o pe coapse. Tânăra speriată a început să ţipe.

Tânărul nu a fugit ci a devenit agresiv. I-a adresat fetei cuvinte obscene, de-o vulgaritate greu de reprodus. Mai mult, a pornit în direcţia ei, masându-se în zona intimă. Adolescenta a ajuns acasă înspăimântată. Le-a povestit părinţilor. Oamenii au sesizat Poliţia anunţând că un agresor sexual se plimbă pe străzi atacând tinerele.

Au fost înregistrate mai multe sesizări. Cetăţenii semnalau apariţia individului onanist. Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au audiat mai multe persoane, au urmărit imagini înregistrate de camere de supraveghere şi au dat de urma acestuia. A fost reţinut. După o noapte petrecută în arest, joi, a fost prezentat Judecătoriei Piteşti. Agresorul sexual a fost arestat. Este acuzat de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.