Afacerist şi iubita lui condamnaţi la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru înşelăciune

Un afacerist argeşean a ajuns la închisoare, împreună cu iubit alui, cei doi fiind acuzaţi de înşelăciune. Ambii au de executat pedepse cu închisoarea de 3,6 ani. Dosarul lor a fost intrumentat de DIICOT Piteşti.

Afaceristul Valentin Imbre şi iubita lui Loredana Zăpuceoiu au fost trimişi în judecată de DIICOT Piteşti în 2015, fiind acuzaţi că au pus la punct un plan complex de înşelăciuni.

Cei doi, au preluat firma unui italian. Au conceput un plan infracțional prin care să folosească firma nou cumpărată pentru obținerea de credite bancare frauduloase, fiind ajutați în acest sens și de alți inculpați, printre care mama afaceristului.

Afaceristul şi iubita lui au obţinut mai multe credite cu ajutorul unor acte false. Astfel au înşelat mai multe bănci, obţinând finanţări rapide, pe motiv că are avea lipsă se lichidităţi.
Pentru a convinge băncile, depuneau facturi false, în baza cărora arătau că are avea de încasat sume mari de la alte societăţi.

Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat pe Valentin Imbre şi iubita lui Loredana Zăpuceoiu la câte 3 ani şi 6 luni închisoare. Sentinţa este definitivă. Valentin Imbre a fost rdiciat de poliţişti de la Câmpulung, fiind dus la penitenciar unde a fost încarcerat. Iubita lui a fost de asemenea încarcerată