Aducea cocaină prin colet! Traficantul piteștean, reținut!

Un individ aducea cocaină prin colet, pentru consumatorii din Pitești. Traficantul în vârstă de 30 de ani, din Pitești, a fost reținut. Bărbatul avea în bagaje, 14 pliculețe cu droguri.

Aducea cocaină prin colet! Traficantul piteștean, reținut! Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din Pitești, era în atenția ofițerilor Antidrog, de ceva vreme. Se știa că se ocupă cu traficul de droguri. În urmă cu două zile, acesta a mers la Vâlcea, acolo unde, de regulă, primea coletele cu substanțe interzise. A luat pachetul şi a pornit înapoi spre Piteşti, fără să ştie că pe urmele sale se află poliţiştii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Oprganizate Piteşti.

La Morăreşti traficantul care aducea cocaină prin colet a fost blocat în trafic de oamenii legii. Era într-o maşină alături de alţi bărbaţi. În bagajul lui au fost descoperite 14 pliculeţe cu praf alb, care ulterior, s-a dovedit a fi cocaină. Piteşteanul a fost reţinut. Tribunalul Argeş a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Cristinel L. pe o perioadă de 30 de zile.