Accident în Piteşti! A intrat cu Audi într-un stâlp

În această dimineaţă a avut loc un accident în Piteşti. O tânără a intrat cu Audi într-un stâlp, după ce, înainte a lovit şi o maşină parcată. Totul din vina unui şofer de 65 de ani care nu a acordat prioritate.

Accident în Piteşti! A intrat cu Audi într-un stâlp! S-a întâmplat vineri dimineaţă, pe Calea Craiovei. Din cercetările oamenilor legii, totul s-a petrecut din vina unui şofer în vârstă de 65 de ani, care nu a acordat prioritate. Bărbatul conducea un Opel iar la intresecţia străzii Tineretului cu Craiovei a ieşit în faţa unui Audi condus de o tânără în vârstă de 23 de ani. Ca să evite impactul, tânăra şoferiţă a tras de volan. Manevra nu a ajutat-o! A pierdut controlul maşinii a lovit un autoturism parcat după care a izbit violent un stâlp de susţinere a firelor electrice.

În urma acestui accident tânăra de la volan a fost lovită la faţă. Un echipaj de pompieri şi unul medical SMURD au mers la faţa locului, la fel şi unul de la Biroul Poliţiei Rutieră Piteşti. Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijirile de care avea nevoie. Traficul a fost îngreunat.

Foto: Info Trafic Piteşti